“Let go of fear and boost the immune system”

Vse novo prinaša prilagoditve. Če smo na novosti ustrezno pripravljeni in si zagotovimo dovolj znanja in energije je prehod nanje lahko zelo hiter in gladek.

Vibracija energije pomladi pomeni začetek nečesa novega, prebujanje in rast. Ta ista energija, ki ima vpliv na naravo okoli nas, deluje tudi na naravo v nas.

Če se želite na kratko izogniti vsemu stresu in pridobiti ustrezna znanja za soočanje z vsakodnevnimi in izrednimi izzivi vas vabimo na drugi letošnji Intenzivni vikend.

Doživeli boste:

  • E Intensive Session: „Let go of fear and boost the immune system“
  • E Wake Up program
  • E Exercises
  • E Power Relax
  • Spa program

Intenzivni program bomo izvajali v prijetnem okolju in v manjši skupini (največ 15 ljudi). Vključuje ciljno izobraževanje in kombinacijo prilagojenih storitev. Program četrtek – nedelja:

  • 6 x E Intensive Session
  • 3 x E Power Relax
  • 3 x E Exercises

________________________________________
Datum, kraj in prevoz:

Intenzivni vikend je predviden od četrtka, 23. 4. do nedelje 26.4., vendar bo termin zaradi trenutne situacije in zagotavljanja varovanja zdravja vseh nas lahko preložen na poznejši datum, o čemer vas bomo pravočasno obvestili.

Sicer se prvi dan do 14. ure namestimo v Hotelu, na voljo bo nekaj prostega časa, nato pa pričnemo s programom ob 16.30 uri.
Če imate avto in ste pripravljeni še koga vzeti s seboj (delitev stroškov), nam zaradi lažje organizacije to sporočite. Prav tako nam sporočite, če potrebujete prevoz. S seboj imejte športna oblačila, športne copate, kopalke, udobna oblačila in obutev, pribor za osebno higieno. V prostem času bodo možni ogledi znamenitosti v okolici.

________________________________________

Program poleg zgoraj naštetih vsebin in individualnega svetovanja vključuje: bivanje v nadstandardnem hotelu s polpenzionom (zajtrk, večerja), napitke med predavanji, savnanje, kopalni plašč, vstop v bazene.

Nagrada za zgodnje prijave: 15% popust do 30.marca 2020

Prijave sprejemamo do 15.4.2020

Informacije in prijave:

Delavnico bom vodila Renata Podržaj
Želimo vam miru, dobrih misli in zdravja.

Sem svetovalka Nove Tehnologije Življenja, E-predavateljica, E- terapevtka hrbtenice, Spinomaserka.

Treniram metodo New Life Technology od leta 2004 (preko 6400 ur), od leta 2009 se udeležujem treningov New Life Technology v sodelovanju s hrvaškim centrom E-Rejuvenation. Izvajam individualna in skupinska svetovanja in predavanja z ljudmi različnih generacij, metodo E-terapije hrbtenice ter Spinomasaže (preko 6200 ur).