Vzpostavljanje zdravja, sreče, miru … in mladosti v
središče radostnega življenja in poslovnega uspeha.

Programi za podjetja:

  • Zdrava hrbtenica
  • “Healthy People – Wealthy Company”
  • Programiranje pozitivnih poslovnih navad
  • Power relax
  • Intenzivni E Recharge program (Team building)

Stresu in izgorelosti se ni mogoče povsem izogniti. Pa vendarle ju je mogoče nadzorovati ter v večji meri preprečiti. Program New Life Technology(alternativna energijska medicina), ki temelji na dolgoletnih obsežnih raziskavah in praksah, ima ključno vlogo pri povečanju energije ljudi, ravni zmogljivosti in odpornosti na stres. Ljudje, ki delajo izčrpani ali pod (negativnim) stresom, preprosto ne morejo najbolje delati in kakovostno živeti. Postopoma izgubljajo zdravje, pojavljajo se bolniške odsotnosti in s tem visoki stroški ne le izpada delovnih dni, temveč tudi stroški izgubljenih koristi. Prav zato najboljša podjetja vlagajo v dobro počutje zaposlenih kot v ključen vzvod učinkovitosti, obenem pa je to tudi način nagrajevanja zavzetosti in pripadnosti najboljših.

Zagotovo ni potrebno posebej poudarjati, da ima vlaganje v zdravje in ustvarjanje zdravega delovnega okolja danes ob vse večji nedostopnosti zdravstvenih storitev in visoki ceni, ki jo moramo plačat takrat, ko je že (pre)pozno, poseben pomen. Prav zato smo se odločili, da dopolnimo naše programe in vam ponudimo učinkovite rešitve, ki preverjeno delujejo.

Minimalna motnja v mirnem okolju:
Za izvedbo programa je potrebno sproščujoče okolje in neposreden kontakt. Roka, pogled in bližina že sama po sebi zdravijo. Prilagojeni obnovitveni programi tako potekajo zunaj spletnega okolja, tudi z namenom, da zmanjšamo moteče dejavnike, spodbudimo spontano sodelovanje in tako dosežemo vidne, merljive rezultate. Udeležence razdelimo v manjše kombinirane skupine, v katerih izvajamo skupinske in individualne postopke oz. dejavnosti.

Diagnosticiranje:
Ob pričetku programa naredimo hitro diagnosticiranje – predprogramske razgovore, ki jih v teku programa ciklično ponavljamo z namenom, da bi bolje razumeli in določili kritične točke ter se jim v procesu programa še posebej posvetili. Opravljene študije kažejo, da se zaposleni pri sporazumevanju in reševanju problemov pogosto borijo s čustvi, kot so občutki negotovosti, živčnosti in nestrpnosti. Poleg tega so njihovi odgovori razkrili, da jih dobra polovica občuti napetost, 75% zaposlenih pogosto občuti izčrpanost in utrujenost. Želijo imeti več energije, biti bolj pozitivni in bolj umirjeni.

Več

Brošura: Promocija zdravja zaposlenih.

Poglej

Predstavitev: E Rejuvenation program za podjetja.

Prenesi