V podjetju E-Vizija organiziramo tečaj E-Masaže in E- balansiranja hrbtenice. Tečaj je namenjen vsem, ki jih zanima drugačen nov pristop masaže (nadgradnja vseh ostalih masaž), vsem, ki bi radi znali odpraviti, nepravilnosti in bolečine v hrbtenici.

KONČNI CILJ: Pridobitev sposobnosti za E-Maserja in E-balanserja-terapevta hrbtenice.

Naučili vas bomo; mehčanje hrbta in sproščanje meridijanov ob hrbtenjači in celem telesu. Tako se sprosti pretok lastne energije po celem telesu. S tem se poveča kapaciteta energije in posledično je stranka manj utrujena, bolje spi, ima občutek olajšanja , sprostijo se hrbtne mišice in občutek zategnjenosti se odpravi.

Združitev novega znanja in tehnik poskrbi, da je program balansiranja hrbtenice neprimerno močnejši, hitrejši in ima zelo kakovosten in trajnejši rezultat. Ni kiropraktika, niti masaža, temveč regeneracija in balansiranje vretenc, križnice, trtice, medenice, kolkov, medvretenčnih ploščic, vezi, meridianskih povezav, vzporedno pa tudi vseh notranjih organov. S to metodo se dosegajo izredno močni rezultati.
Hrbtenica oskrbuje vse notranje organe in je glavni most za živčni sistem in za večino krvnih žil. Od hrbtenice so odvisne vse telesne tekočine in pretočnost energije po telesu. Ravna, torej zdrava hrbtenica, zagotavlja pravilno delovanje notranjih organov in prinaša fizično, čustveno in psihično zdravje – ravnovesje med telesom, umom in duhom. V kolikor hrbtenica ni zdrava (ni pravilna in vretenca niso v pravilnem položaju), pride do pritiska na živčni sistem, kar ima za posledico raznovrstne zdravstvene težave, saj notranji organi ne delujejo pravilno.

NA TEČAJU BOMO PODROBNEJE SPOZNALI

  • spinomasažne gibe in prijeme
  • prijeme pravilnega korigeranja vretenc
  • meridiane in akupunkturne točke
  • osnove tradicionalne kitajske medicine
  • teorijo Yina in Yanga petih elementov
  • čustva, ki vplivajo na nastanek bolezni
  • razno.

E-MASAŽA

Se bistveno razlikuje od ostalih znanih metod (je nadgradnja ostalih metod). Temelji na rahlem drsenju rok, po naoljenem telesu. Je energijska masaža, vendar ne bio energijska. Pri masaži se uporablja naravna, izvorna Življenjska Univerzalna energija- SpinoEnergija.
Izvaja se po posebni metodi kopanja v Energijskem polju, v katerem se po nekaj minutah udeležencu aktivira proizvodnja lastne bio energije in drugih višjih frekvenc, ki omogočajo vzpostaviti fizično in čustveno ravnovesje v telesu. Balansirajo se vse energije, ki podpirajo delovanje človeškega telesa (bio-energija, čustvene, razumske energije in še posebej energija zavesti), katerih ravnotežje se, zaradi nepravilnega načina življenja, stresa, strahu, jeze in drugih čustev, ruši. Zastarela izrabljena energija, ki povzroča blokade,…, se stopi, zamenja se z novo in težave izginejo. E- masaža telesa je primera za vsakogar, saj je to masaža po meri človeka.

E-BALANSIRANJE HRBTENICE

Se bistveno razlikuje od ostalih znanih metod (kiropraktika, fizioterapija, nastavitev atlasa, korekcije s pomočjo mehanskih pomagal,…) E-terapevt hrbtenice s svojim delovanjem telo stranke vzpodbudi k samopremiku, in samosprostitvi, zato je ta način skoraj neboleč. Ko je zagotovljeno takšno sodelovanje stranke, se pri korekciji uporabljajo načini korekcije, ki so del tradicionalne kitajske medicine. Rezultat je obstojen, zmožnost odprave napak hrbtenice na ta način je zelo visoka. ZADOVOLJSTVO je pogoj, ki je izpolnjen po zaključku programa korekcije.

S tem načinom je mogoča odprava hernije, išijasa, degenerativnih sprememb, skolioze, kifoze, lordoze, hondroze, zožanje spinalnega kanala, mravljinčenja v nogah in rokah,… Okvarjena hrbtenica ima lahko za posledico vrtoglavice, glavobole, nespečnost, nemirno srce, težave s ščitnico, sladkorno bolezen, težave s črevesjem…

POTEK TEČAJA:

  • 30ur teoretičnega dela o vplivih E-balansiranja in E –masaže na telo
  • 30 ur učenja in utrjevanja tehnike masaže
  • 50 ur učenja in utrjevanja tehnike Balansiranja in korigiranja hrbtenice

Skupaj 110 ur.

Tečaj bom vodila Renata Podržaj
Moje individualno terapevtsko delo temelji na znanju in dolgoletnih izkušnjah. Pri delu uporabljam različne metode, tehnike in znanja. Vsakega posameznika obravnavam celostno, torej na vseh ravneh, ki so ključni pri procesu osebne rasti: čustveno – mentalni, duhovni in fizični. Z razlago osebnega profila vsakemu posamezniku pomagam razumeti njegovo edinstvenost, kaj je zanj pomembno in posebno. Odkrivam globlje dimenzije posameznikovega življenjskega potenciala ter njegove darove in izzive, ki ga spremljajo v življenju.
Sem svetovalka Nove tehnologije življenja, E-predavateljica, E-terapevtka hrbtenice in Spinomaserka. Izobražujem se od leta 2004 –Kitajska, Nova Zelandija, Hrvaška.

Za več informacij in za prijavo

Pišite na: info@evizija.eu
Pokličite na: 041 397 051