ORDINACIJA Z NAPREDNIMI PRISTOPI IN TEHNOLOGIJO

KDO SMO?

E-Vizija Beyond

Predstavljamo novo tehnologijo življenja, ki temelji na tradicionalni kitajski medicini. Naši programi zajemajo E-terapije hrbtenice, vodene E-relaksacije, E-izobraževanja in svetovanja. Naše področje delovanja je zdrav način življenja, ohranjanje in povrnitev izgubljene energije, osebno svetovanje in vodenje.

Metoda, ki jo pri delu uporabljamo, je kombinacija energijske medicine, nove tehnologije in najnaprednejšega znanja ter starodavnih tehnik. O njeni učinkovitosti pričajo številna pričevanja zadovoljnih uporabnikov in rezultati opravljenih meritev ter raziskav.
Pri podjetju E Vizija Beyond izvajamo programe za podjetja in posameznike.

O PODJETJU

E-Vizija Beyond

Vabimo vas v ordinacijo dobrega počutja.

POSLANSTVO

Poslanstvo podjetja je ljudem vzpostaviti zdravje, srečo, mir…in mladosti v središče radostnega življenja in poslovnega uspeha.

VIZIJA

Vizija podjetja je, da ljudje s pomočjo naše metode postanejo srečni, zdravi, vitalni in mladostni.

SPOZNAJTE

Ekipa

Strokovno usposobljena ekipa bo poskrbela, da boste od nas odšli sproščeni, zadovoljni ter polni sveže energije!

RENATA PODRŽAJ

Se soočate z bolečinami v hrbtenici? Imate težave v odnosih vseh vrst? Ste izgoreli, depresivni, brez volje? Si želite sprememb v življenju, pa ne veste, kje začeti? Si želite napredovanja v službi ali novo zaposlitev?…

Od leta 2004 sem aktivna na področju zgoraj navedenih izzivov, ki ljudem dnevno grenijo življenje. Pa ni potrebno, da je tako, saj lahko z metodo nove tehnologije življenja uspešno odpravimo tovrstne težave.

Moje individualno terapevtsko delo temelji na znanju, in dolgoletnih izkušnjah. Pri delu uporabljam različne metode, tehnike in znanja. Vsakega posameznika obravnavam celostno (holistično), torej na vseh ravneh, ki so ključni pri procesu osebne rasti: čustveni – mentalni, duhovni in fizični. S posebnimi tehnikami pomagam ljudem pri odpravi bolečin v hrbtenici in da živijo boljše ter bolj kakovostno življenje.
Več kot 1000 ljudem sem pomagala, da so dosegli zastavljeni cilj.

Z razlago osebnega profila vsakemu posamezniku pomagam razumeti njegovo edinstvenost, kaj je zanj pomembno in posebno. Odkrivam globlje dimenzije posameznikovega življenjskega potenciala ter njegove darove in izzive, ki ga spremljajo v življenju.
Sem strokovnjakinja za področje nove tehnologije življenja, e-predavateljica, E-svetovalka in e-terapevtka hrbtenice.

Ponosna sem, da s to metodo odpravimo, kar zahodna medicina ne more, ker pristopamo holistično in dosegamo fantastične rezultate.

Intervju: V življenju vse teži k ravnotežju.

Poglej

Članek: Z metodo NTŽ do življenjskih prebojev.

Poglej

Kontaktirajte nas še danes za vsa dodatna vprašanja in naročila.

Kontakt